منتدى ملكة القصر

يسر ادارة المنتدى الاشتراك فى اوريفليم تحت كود231066 او 231391
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصوربحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» وصفات هايلة لتكثيف وتنعيم الشعر
السبت مارس 26 2011, 02:02 من طرف د نسرين

» :: طموحة بذاتي .. استثنائية في حياتي ::
الجمعة فبراير 18 2011, 05:59 من طرف د نسرين

» مصر فوق الجميع
السبت فبراير 05 2011, 01:12 من طرف sarora

» :: فضفض مع الصور ::
الخميس فبراير 03 2011, 05:12 من طرف sarora

»  لا تتسرع فى حكمك عمن حولك
السبت يناير 22 2011, 03:58 من طرف د نسرين

» رواية (أنت لى) الرومانسية الرائعة
السبت يناير 22 2011, 03:54 من طرف د نسرين

» هل صمت المراه يزيد من جاذبيتها
الثلاثاء يناير 18 2011, 21:17 من طرف samar

» من نوادر جحا
الثلاثاء يناير 18 2011, 18:33 من طرف د.نشوى عبدالفتاح

» Holiday French Tip Nails
الثلاثاء يناير 18 2011, 01:26 من طرف sara smsma

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
د نسرين
 
sarora
 
د.رشا
 
samar
 
sara smsma
 
ليالي
 
د.نشوى عبدالفتاح
 
الورد الجوري
 
اسيرة الذكريات
 
dr.samar
 
تصويت

شاطر | 
 

 لجديدات المطبخ ازاي تعملي كنتاكي؟؟

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
د.رشا
مشرفة قصر فن الطهى
avatar

انثى
عدد المساهمات : 146
نقاط : 214
السٌّمعَة : 12
تاريخ التسجيل : 16/09/2010
العمل/الترفيه : طبيبة نساء وتوليد
المزاج : تماااااام تيل ناو

مُساهمةموضوع: لجديدات المطبخ ازاي تعملي كنتاكي؟؟   الخميس سبتمبر 30 2010, 04:30

بصي يا قمر
لو عاوزة تعملي فراخ كنتاكي وتكوني ضامنه انه مفيهاش دم من جوة
خدي الطريقة دي:

بصي ياستي احنا هنسلق الفراخ نص سلقه وهنكون مقطعينها 8 وبعدين نحطها في دقيق ابيض او دره وبعدين في البيض واللبن وبعدين نغطيها بالخلطه السحريه اللي هي ايه؟اكتبي معايا
1 كورن فليكس مطحون نص طحنه
2 بقسماط مطحون
3 كيس فيجيتار حار
4 مكعب مرقه
5 حبهان مطحون لو موجود
خلاص غطيناها حطيها بقه بالفريزر نص ساعه وطلعيها واقليها في زيت غزير وسخن والله دي احلي وصفه لدجاج كنتاكي بجد روعه جرببها وقولولي....


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
د نسرين
الادارة
avatar

انثى
الاسد الكلب
عدد المساهمات : 296
نقاط : 563
السٌّمعَة : 21
تاريخ الميلاد : 20/08/1982
تاريخ التسجيل : 13/09/2010
العمر : 35
العمل/الترفيه : طبيبة وعضوة فى أوريفليم

مُساهمةموضوع: رد: لجديدات المطبخ ازاي تعملي كنتاكي؟؟   الجمعة أكتوبر 01 2010, 02:34

تحفة يا د.رشا

[URL=http://www.hotagri.com][/URL]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
ليالي
وصيفة جديده
avatar

انثى
الجوزاء القرد
عدد المساهمات : 35
نقاط : 52
السٌّمعَة : 1
تاريخ الميلاد : 21/06/1992
تاريخ التسجيل : 14/09/2010
العمر : 25
العمل/الترفيه : طالبه
المزاج : متغير

مُساهمةموضوع: رد: لجديدات المطبخ ازاي تعملي كنتاكي؟؟   الجمعة أكتوبر 01 2010, 12:42

[center]بجد تسلم ايدك يا د. رشا[/center]

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
لجديدات المطبخ ازاي تعملي كنتاكي؟؟
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى ملكة القصر :: فن الطهى :: الاطباق الرئيسية-
انتقل الى: