منتدى ملكة القصر

يسر ادارة المنتدى الاشتراك فى اوريفليم تحت كود231066 او 231391
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصوربحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» وصفات هايلة لتكثيف وتنعيم الشعر
السبت مارس 26 2011, 02:02 من طرف د نسرين

» :: طموحة بذاتي .. استثنائية في حياتي ::
الجمعة فبراير 18 2011, 05:59 من طرف د نسرين

» مصر فوق الجميع
السبت فبراير 05 2011, 01:12 من طرف sarora

» :: فضفض مع الصور ::
الخميس فبراير 03 2011, 05:12 من طرف sarora

»  لا تتسرع فى حكمك عمن حولك
السبت يناير 22 2011, 03:58 من طرف د نسرين

» رواية (أنت لى) الرومانسية الرائعة
السبت يناير 22 2011, 03:54 من طرف د نسرين

» هل صمت المراه يزيد من جاذبيتها
الثلاثاء يناير 18 2011, 21:17 من طرف samar

» من نوادر جحا
الثلاثاء يناير 18 2011, 18:33 من طرف د.نشوى عبدالفتاح

» Holiday French Tip Nails
الثلاثاء يناير 18 2011, 01:26 من طرف sara smsma

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
د نسرين
 
sarora
 
د.رشا
 
samar
 
sara smsma
 
ليالي
 
د.نشوى عبدالفتاح
 
الورد الجوري
 
اسيرة الذكريات
 
dr.samar
 
تصويت

شاطر | 
 

 بانيه كنتاكي شاورما رز بالخلطة شيش طاووق من فرخة واحده

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
د.رشا
مشرفة قصر فن الطهى
avatar

انثى
عدد المساهمات : 146
نقاط : 214
السٌّمعَة : 12
تاريخ التسجيل : 16/09/2010
العمل/الترفيه : طبيبة نساء وتوليد
المزاج : تماااااام تيل ناو

مُساهمةموضوع: بانيه كنتاكي شاورما رز بالخلطة شيش طاووق من فرخة واحده    الأربعاء أكتوبر 06 2010, 06:42

طبعا نظرا لاسعار المأكولات النااااااار لازم نوفر شوية يا بنات
يعني لازم نشغل دماغنا شويتين
ده موضوع قرأته عجبني فقلته اجيبه هنا يمكن يعجبكم زيي
مستنية رأيكم .............


  1. بصى ياستى انا بجيب فرخه بتكون كبيره واقسمها نصين بالعرض يعنى الصدرين لوحدهم والوركين لوحدهم
  2. اخد الصدرين وافصلهم واخلى العضم وبيبقى عندى لحم الصدر ده الى بعمله البانيه رفيع او تخين على راحتك بس الوسط احسن
  3. وفى الصدر حيتبقى الرقبه وعضم الصدر والاجنحه اوعى ترميهم حقولك نعمل فيهم ايه
  4. بعد كده نيجى للوركين ونصلهم ل4 قطع يعنى الدبوسين والفخدين
  5. حناخد الدبوسين مع الجناحين ونسلقهم نصف سلقه ونتبلهم بميه البصل والبهارات ونحطهم فى الدقيق والبيضثم البقسماط ودى وجبه كنتاكى مع شويه بطاطس وسلطه كول سلو
  6. بعد كده الوركين تفصلىاللحم عن العضم وتقطعيه قطع صغيره وتبليها ومع قطع الفلفل والبصل والطماطمام 10ج وعلى سيخ وعلى الشوايه بقت شيش طاووق
  7. نيجى بقى للعضم الصدروالورك ده تنضفيه كويس جداااا ومهما تكونى مش شايفه فى لحم حيطلعلك كميه كويسه والله لما بكون رايقه بفصص الرقبه واطلع منها اللحمه الى فيها ,تخدىاللحمه دى كلها وتبليها وبقت شاورمه
  8. العظم الى اتبقى برده مشحسيبه لازم ابهدله اكترمن كده حنعمل بيه حبه شوربه جامدين تعمليهم ملوخيه تقضى بيها يوم جمب فلفل مقلى وسلطه طماطم من ام ايه ...... ها قولواشاطرين من ام 10ج
  9. وفى فكره قرأتها قبل كدة من جلد الرقبه انك تحشيها رز وتقفيليها وتسلقيها مع العضم بتاعنا ولما يستوىتحمريها فى سمنه.. بجد هايله انا نفسلى الى مابرحمش الفرخه كنت برمىالجلده دى
  10. اخر حاجه الكبد والقوانص تقطعيها وتشوحيها فى بصل مع سمنه وتعملى بيها احلى رز بالخلطه
انا اسفه للاطاله بس كنت عايزه اشرحلكم بالتفصيل بس انا مش بعمل فرخه واحده انا بصراحه بجيب فراخ الشهر سواء 3 او 4 او 2 وبعملهم مره واحده عشان تبقى الكميه كبيره وكمان عشان اتبلهم مره واحده واحطهم فى الفريزر راطلعهم على الاستخام على طول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
sarora
وصيفة متميزة
avatar

انثى
الميزان الماعز
عدد المساهمات : 151
نقاط : 349
السٌّمعَة : 15
تاريخ الميلاد : 16/10/1991
تاريخ التسجيل : 13/09/2010
العمر : 27
الموقع : اوريفليم و افون
العمل/الترفيه : اوريفليم و افون
المزاج : الحمد لله

مُساهمةموضوع: رد: بانيه كنتاكي شاورما رز بالخلطة شيش طاووق من فرخة واحده    الخميس أكتوبر 07 2010, 03:39

الفرخه دى عملت وليمه مش اكله بس والله صعبت عليا ههههههههههههههههههههههههه

بجد موضوعك مميز بس وخصوصا انى بحب الفراخ اوى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
د.رشا
مشرفة قصر فن الطهى
avatar

انثى
عدد المساهمات : 146
نقاط : 214
السٌّمعَة : 12
تاريخ التسجيل : 16/09/2010
العمل/الترفيه : طبيبة نساء وتوليد
المزاج : تماااااام تيل ناو

مُساهمةموضوع: رد: بانيه كنتاكي شاورما رز بالخلطة شيش طاووق من فرخة واحده    السبت أكتوبر 09 2010, 02:09

بالهنا والشفا يا سارة
وانا كمان والله الفروخة دي صعبت عليا بس هنعمل ايه

شكرا لمرورك يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
بانيه كنتاكي شاورما رز بالخلطة شيش طاووق من فرخة واحده
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى ملكة القصر :: فن الطهى :: اللحوم والمشويات-
انتقل الى: