منتدى ملكة القصر

يسر ادارة المنتدى الاشتراك فى اوريفليم تحت كود231066 او 231391
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصوربحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» وصفات هايلة لتكثيف وتنعيم الشعر
السبت مارس 26 2011, 02:02 من طرف د نسرين

» :: طموحة بذاتي .. استثنائية في حياتي ::
الجمعة فبراير 18 2011, 05:59 من طرف د نسرين

» مصر فوق الجميع
السبت فبراير 05 2011, 01:12 من طرف sarora

» :: فضفض مع الصور ::
الخميس فبراير 03 2011, 05:12 من طرف sarora

»  لا تتسرع فى حكمك عمن حولك
السبت يناير 22 2011, 03:58 من طرف د نسرين

» رواية (أنت لى) الرومانسية الرائعة
السبت يناير 22 2011, 03:54 من طرف د نسرين

» هل صمت المراه يزيد من جاذبيتها
الثلاثاء يناير 18 2011, 21:17 من طرف samar

» من نوادر جحا
الثلاثاء يناير 18 2011, 18:33 من طرف د.نشوى عبدالفتاح

» Holiday French Tip Nails
الثلاثاء يناير 18 2011, 01:26 من طرف sara smsma

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
د نسرين
 
sarora
 
د.رشا
 
samar
 
sara smsma
 
ليالي
 
د.نشوى عبدالفتاح
 
الورد الجوري
 
اسيرة الذكريات
 
dr.samar
 
تصويت

شاطر | 
 

 شوربة السمك وصلت ...الحقي قبل ما تخلص

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
د.رشا
مشرفة قصر فن الطهى
avatar

انثى
عدد المساهمات : 146
نقاط : 214
السٌّمعَة : 12
تاريخ التسجيل : 16/09/2010
العمل/الترفيه : طبيبة نساء وتوليد
المزاج : تماااااام تيل ناو

مُساهمةموضوع: شوربة السمك وصلت ...الحقي قبل ما تخلص    الثلاثاء أكتوبر 19 2010, 12:02



هاي عليكم
جايبالكم النهارده اكله جميله وسريعه وروعه زى المطاعم بالظبط مش هطول عليكم الاكله هى

شوربه السمك
المقادير هى 1ك سمك مقطع قاروص او اى نوع ينفع للشوربه
امعلقه كبيره سمن او زبده
2معلقه دقيق
مستكه وحبهان
بصله
ليمون
ملح وفلفل
2ك ماء
كرفس
بتسيحى السمنه مع الدقيق وبعدين بتضفى المستكه والحبهان والكرفس والبصله سليمه عليهم بعد كده المايه وتقلبى وعند الغليان تضيفى السمك المغسول بالملح والليمون والمقطع للشوربه وتحطى الملح والفلفل وعصير الليمون وخلى بالك متغليش كتير هما 5 دقائق والشوربه تبقى جاهزة
وتقديميها ساخنه على حده والسمك جمليه بالليمون على حده مع طبق من الارز وبالف هنا وشفا عليكم

ملطوش بدقة علشان الشوربة متقعش
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
د نسرين
الادارة
avatar

انثى
الاسد الكلب
عدد المساهمات : 296
نقاط : 563
السٌّمعَة : 21
تاريخ الميلاد : 20/08/1982
تاريخ التسجيل : 13/09/2010
العمر : 36
العمل/الترفيه : طبيبة وعضوة فى أوريفليم

مُساهمةموضوع: رد: شوربة السمك وصلت ...الحقي قبل ما تخلص    الجمعة أكتوبر 22 2010, 02:49

برافو يا د: رشا وخلى بالك من الشوربة

[URL=http://www.hotagri.com][/URL]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
د.رشا
مشرفة قصر فن الطهى
avatar

انثى
عدد المساهمات : 146
نقاط : 214
السٌّمعَة : 12
تاريخ التسجيل : 16/09/2010
العمل/الترفيه : طبيبة نساء وتوليد
المزاج : تماااااام تيل ناو

مُساهمةموضوع: رد: شوربة السمك وصلت ...الحقي قبل ما تخلص    الجمعة أكتوبر 22 2010, 09:15

اي خدمة يا د.نسرين
ياللا جربيها ودوّقيني


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
د رباب
وصيفة جديده
avatar

انثى
عدد المساهمات : 3
نقاط : 4
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 21/10/2010
العمل/الترفيه : طبيبة نسا وتوليد

مُساهمةموضوع: رد: شوربة السمك وصلت ...الحقي قبل ما تخلص    السبت نوفمبر 06 2010, 19:13

د رباب
تسلم ايدك انا بحب شوربة دى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
شوربة السمك وصلت ...الحقي قبل ما تخلص
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى ملكة القصر :: فن الطهى :: الشوربة-
انتقل الى: